12 augusti 2017

Lördagen den tolvte augusti, år tvåtusensjutton, spenderade jag i en park tillsammans med min partner, hans familj samt en familjevän och hennes två barn. Vi hade en himla mysig dag ihop och jag kände mig bara glad och fri.
 
Först promenerade vi iväg till mataffären för att köpa lite frukt och annat vi kunde ha med oss att äta. Eller, det var bara vi vuxna som promenerade eftersom barnen valt ut bobby car och springcykel som transportmedel. 
 
De två äldsta barnen fick varsin liten kundvagn att köra runt i affären med. Att se dem traska runt med sina små ben och nyfiket scanna genom varje hylla med blicken, bakom en minivagn som ändå var i samma storlek som de själva fick mitt hjärta att smälta lite. 
 
När de försvann bakom frysdiskar som var något högre än de själva syntes bara en lång flagga röra sig fram och tillbaka.
 
Här hölls en lång och nogrann diskussion kring vilken tidning som borde köpas. Barnen såg ut som ett vuxet par som var och handlade och försökte diskutera sig fram till vilket köp som skulle bli bäst, genom att väga för- och nackdelar i ett antal minuter.
 
När vi var framme vid parken gjorde vi upp en eld, trummade, dansade, lekte och tog feministiska foton till en fototrio som vi bildat. Det blev väldigt fina bilder och helst skulle jag vilja visa er allihopa nu nu nu, men det måste få vänta. Vi har nämligen massa spännande, hemliga planer kring vad som ska göras med bilderna och då skulle de projekten kännas lite som avslagen cola ifall jag visar alla bilder i förväg. 
 
Pussy power hejdå
 

Kommentarer
Postat av: MALIN

Vilka härliga bilder! Ser helt underbart ut! Kram

2017-08-14 @ 23:26:25
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Alice Lindström

Vilka härliga bilder!

2017-08-15 @ 01:30:50
URL: http://alicelindstrom.se/
Postat av: Amanda Lindstrand

Så många söta barn :)

sv: tack så mycket för tipsen! ska kolla in therese och zäta :D

2017-08-15 @ 20:32:05
URL: http://liindstrand.blogg.se/
Postat av: Veronica Pettersson

Barn är så härliga!

Sv: Tackar!

2017-08-16 @ 15:03:07
URL: http://veronicapettersson.se
Postat av: sarah

aaa ska hitt nåt till henne =) häliga bilder

2017-08-16 @ 23:07:34
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: Jenny

Meeen åh vad fint!! Jag hade glömt din blogg och blev överraskad att få se vår dag dokumenterad här så fint!!! Miss you!! <3

2017-08-25 @ 00:03:02

Vill du säga någonting?

Ditt namn:
Kom ihåg mig

Din e-mail (frivilligt & syns bara för mig):

Din blogg/sida:

Din kommentar:

Trackback