Magisk kväll

Foto  /  6  Kommentarer
Igår traskade vi iväg till en liten båthamn som ligger bara några hundra meter från lägenheten, beväpnade med heltäckande kläder, tusen lager myggmedel, mat och en trumma.
 
Väl framme slog vi oss ner vid några träbänkar och gjorde upp en brasa. Vi grillade maten vi tagit med oss och Jenny (min partners mamma) lät elden spänna trumman.
 
Jag satt med en majskolv i ena handen och med kameran i den andra och fotade Jenny när hon trummade. Även fotografer blir hungriga!
 
Jag fick också prova trumman. Det kändes väldigt annorlunda i jämförelse med känslan jag får när jag trummar på ett vanligt trumset, men det var annorlunda på ett bra sätt och det blev nästan meditativt. Trummandet gav mig ett lugn, jag försvann i min egna lilla värld och för en stund var det bara jag, trumman och elden. 

Framåt kvällen när solen började gå ner såg vi 40 % solnedgång och 60 % fotomaterial. Jag fotade Jenny när hon trummade med solnedgången bakom sig. Det var fint.
 
Vi satt där nere i båthamnen i flera timmar och det som gjorde att vi slutligen bestämde oss för att traska hemåt igen, var de rackarns myggorna som till slut vann över oss. Men det var en otroligt fin och mysig kväll som jag uppskattar till tusen.

Sedan senast

Foto  /  3  Kommentarer

Under de senaste dagarna har jag:


• Lagat punkgryta. Det blev ett hopkok av krossade tomater, kokosmjölk, lök, morötter, bönor, oumph och diverse kryddor. The rice master (även känd som min partners mamma) lagade ris, sedan satte vi oss tillsammans vid köksbordet och åt och beundrade utsikten. 
 

• Pusslat. 

 

• Ätit körsbär!!! Så gott!

 

Vad har hänt i era liv de senaste dagarna?


Cykelutflykt

Foto  /  18  Kommentarer
Idag var vi på cykelutflykt. Vi packade våra ryggsäckar med frukt, saker att grilla och badkläder ifall vi skulle vilja bada. Sedan var det bara att börja trampa. Vi trampade och trampade i 8 kilometer, på en väg som lutade liiiite liiiite uppåt ca hela tiden. Men det var värt!
Jag torkade mina sandiga och blöta fötter vid elden.
Vi spelade kort med min Star Wars-kortlek.
Och vi kramades.
 
Det var en bra dag!