Dagen före höstlovet

DIY  /  11  Kommentarer
Idag är det söndag och sista dagen innan mitt höstlov börjar på riktigt. Egentligen gick jag min sista skoldag (innan lovet) i fredags men eftersom man ändå alltid är ledig på helgen så känns det inte riktigt som att lovet har börjat än. Oavsett vad vi väljer att kalla dessa dagar är de mer än välbehövliga. Förutom att försöka ta vara på dem och faktiskt låta kroppen vila lite ska jag göra klart min scenografi-uppgift till skolan och försöka komma i fas med planeringen av mitt gymnasiearbete. Både gymnasiearbetet och scenografi-uppgiften var sådana projekt som jag startade igång tidigt och som jag till en början låg före med utifrån planeringen, eftersom de var var saker som jag tyckte var roligt och kände mig taggad inför. Meeen tiden gick och jag blev alldeles för bekväm i tankar som "Jag ligger ju jättelångt före planeringen så nu kan jag bara chilla på livet" och vips så hade jag halkat efter i stället. Oops. Tur att de båda två är projekt där jag får använding av min fantasi och kreativitet. Det är verkligen inte fy skam att ha skoluppgifter där den ena innebär att bygga upp en scenmodell och där den andra innebär att skriva och illustrera en barnbok (gymnasiearbetet). 
 
Här ser ni golvet och väggarna som jag täckt med svart gaffatejp. Tanken är att golvet också ska bli svart för att ge intrycket av en blackbox. Jag har även gjort basen till en säng, en köksbänk och en mixer.
 
Här är sängen som så småningom ska täckas i någon härlig färg.
 
Och här är det som ska föreställa en mixer med apelsinjuice i. Den behöver lite finlir och omsorg men visst syns det att det ska bli en mixer?