Draw Something

Var ni också några av de som mördade ner er i mobilspelet Draw Something för några år sedan? Jag minns att jag hade en period i högstadiet då jag spelade hela tiden. Samtidigt som jag åt, när jag var på toa, under rasterna i skolan, framför tv:n, på bussen, innan jag skulle lägga mig... Eller sammanfattat: jag spelade knasigt mycket. Och nu - cirkus sex år senare - råkade appen laddas ner från play store och hamna på sidan med de appar jag använder allra mest. Jag har absolut ingen aning om hur det gick till... Jag lovar. MEN DET ÄR SÅ KUL.


För er som inte är bekanta med spelet så är det ett rita- och gissaspel för telefonen, där du varje omgång ska rita ett specifikt ord som din kompis sedan ska lista ut när det är dennes tur. När kompisen har gissat blir det dens tur att måla och så håller det på så. Okej, jag inser att Draw Something inte riktigt var den ultimata appen att försöka sälja in så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det är superkul. Här kan ni se några av de teckningar som jag skickat till andra:

Är ni övertygade än? Kommer ni ladda ner appen? Gör gärna det och starta en match mot min användare Dinosalt så kan vi spela tillsammans! 


Såhär ser appen ut:


Felicia

det spelet hade jag nästan glömt, haha :D

2017-10-30 / 12:08:32
URL: http://frokentv.se
adayq69

Assignment attendant moved:
http://matthew.web1.telrock.net

2018-06-03 / 02:34:33
URL: http://carmella.projects.telrock.org
natashayd69

Assignment page moved:
http://russell.web.telrock.net

2018-07-04 / 11:29:12
URL: http://harvey.blogs.telrock.org
vickylb4

My creative web scheme:
http://vilma.blogs.telrock.org

2018-08-23 / 12:22:45
URL: http://douglas.projects.telrock.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback