Mys deluxe

Min söndag har verkligen varit mys deluxe. Ni vet en sådan där dag då man framåt kvällen konstaterar för sig själv att "Åh, detta var precis vad jag behövde"? En sådan dag har jag haft idag. 
 
Först promenerade jag runt i stan tillsammans med min partner. Jag fönstershoppade pennor och betalshoppade ett klädesplagg som jag letat efter sååå längeeee, nämligen en klänning med luva och fickor. Efter ett tips från min vän Josefine hittade jag klänningen på Monki - och eftersom Sverige inte riktigt har förstått vad Black Friday innebär så var det halva priset på den även idag. Pröjsade alltså 150 riksdaler för den (!!!). Titta vad hård och besynnerlig jag såg ut när jag stod och provade den i affären. Äkta cooool.
 
Men man blir ju hungrig av att gå i stan och på café kan man sitta och måla till ljudet av regn som smattrar mot fönstret intill, så det blev en sväng förbi ett fik också. Okej, "en sväng förbi" är nog en lätt underdrift. Vi satt nog där i några timmar. Jag åt en liten raw klump med pepparkakssmak (jag och mamma ska slå våra kloka huvuden ihop och försöka baka likadana pga de var dödsgoda) och drack en stor varm choklad på sojamjölk. Hjälp vad gott det var! Den fikan fick mig verkligen att ifrågasätta avsaknaden av varm choklad i min diet. 
 
 
 
Summan av kardemumman: jag har äntligen fått veckans mysdag och jag borde dricka varm choklad oftare.

Julia Svensson

Åh så fina bilder!

2017-11-27 / 15:02:04
URL: http://juliasvenssons.se
Celine Lundqvist Fors

Wow det är riktigt billigt för en sån klänning alltså!

2017-11-27 / 15:09:42
URL: http://celinelf.blogg.se/
NICOLE

Ja det lät verkligen som en himla mysig dag!

2017-11-27 / 19:48:08
URL: http://nwistrand.forme.se
Pauline Hurtig

så kul att rita :D

2017-11-28 / 20:54:08
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback