Imorgon börjar skolan

Imorgon har jag min första skoldag för det här skolåret. Jag önskar att jag kunde säga att jag var taggad, peppad och nyfiken men istället känner jag mig JÄTTEnervös och undrar om det där med att börja skolan igen verkligen var en så bra idé ändå... Det finns en risk för att den några månader yngre Clara var aningens mer optimistisk än vad som är hälsosamt och att beslutet därför blev 37% felaktigt. Men gjort är gjort. Jag är inskriven på en ny klass och imorgon börjar helvetet himmelriket på nytt. 
 
Jag har i alla fall införskaffat mig ett anteckningsblock för att underlätta mina studier lite. Fun fact: när jag skulle köpa anteckningsblocket glömde jag av att jag skulle köpa ett det, så jag köpte allt annat förutom anteckningsblocket. Sedan glömde jag köpa en påse så jag fick försöka få kontakt med första bästa personal och bara "Hallå! Kan jag få betala en påse i efterhand? Jag glömde att jag skulle ha påse...". Personalen var snäll och sa att jag kunde ta påsen gratis. Jippieee! Allt frid och fröjd! Typ. När jag och pappa packat ner alla varor i gratispåsen frågade pappa plötsligt om jag inte skulle ha köpt ett anteckningsblock. Ehhhh jagglömdedet. 
 
Jag fick gå tillbaka till affären, leta upp det minst fula anteckningsblocket jag kunde hitta och ställa mig i kö igen. När personen i kassan såg mig på nytt, med enbart ett anteckningsblock på varubandet så skrattade hen. Det är okej. Jag skulle också skrattat.
 
 

Veronica Pettersson

Spännande! Vilken klass börjar du?

Sv: Tack snälla!

2017-08-22 / 21:35:20
URL: http://veronicapettersson.se
Mamman

Du kommer fixa det bra imorgon. Underbar text! 🎒📓❤️

2017-08-22 / 22:13:43
Mamman

Går något tokigt får du bara lite extra material till bloggen. Så då blir det bra ändå i så fall. Kram

2017-08-22 / 22:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback